Надеждни и адаптивни
уеб сайтове

Ние се стремим винаги да бъдем в крак с времето и да не изоставаме от нововъведенията в технологичния свят с единствената цел да Ви предоставим разумни и надеждни софтуерни решения, които ще бъдат подходящи и напълно функционални на всяко едно Ваше устройство!

Онлайн магазини

Дългогодишния ни опит и работа с най-мощната платформа за онлайн магазини – Магенто, ни даде уменията и увереността да Ви предложим адекватно и модерно реализиране на Вашата концепция! Магенто е утвърдена платформа, доказала се във времето, като една от най-изполваните в световен мащаб!

Мобилни и уеб приложения

В съвременния, бързо развиващ се, технологичен свят, клавиатурата и мишката отдавна вече не са основните средства за управление на компютърни устройства. Поради тази причина все повече се появява и необходимостта от разработване на приложения за мобилни устройства!

Социални мрежи и
SEO Оптимизация

Създаването на един сайт е само половината от пътя към успеха. Ще ви предоставим цялостен и задълбочен анализ на Вашия продукт, с цел неговата оптимизация и по-добро позициониране в интернет. Ще направим Вашия сайт и бранд познаваем. По-доброто Ви класиране в търсачките ще Ви доведе необходимия трафик и клиенти, за които всеки бизнес се бори ежедневно!
Имате идея за проект? Свържете се с нас
Контакт